kiehkura
Sammontie 11 | 28360 Pori | 02 635 6655

KynsistudioKiehkuran kynsistudion yrittäjä


Utu

Kati R "Utu"

CND kynsihoitaja, sairaanhoitaja
Luonnollista kauneutta ja terveyttä

Kiinnostuksen kohteeni on luonnonkynsien kauneus, hoito ja korjaaminen. En siis tee pitkiä näyttäviä rakennekynsiä (poistan ne kyllä), vaan saat minulta ohjeet ja tuotteet omien kynsiesi hoitoon. Vahvat ja pitkät kynnet ovat harvoin syntymälahja, mutta oikein hoidettuna terveet ja hyvinvoivat kynnet voi omistaa jokainen ikään katsomatta!

Teen hyvin hellävaraisen manikyyrin maailman laadukkaimmilla välineillä ja tuotteilla kynsiä tai ihoa vahingoittamatta. Jokainen hoito valitaan Sinulle parhaiten sopivilla tuotteilla. Tuotesarjana on Famous Names ja Insight Cosmetics Group (ICG) valikoituja käsien ja kynsien hoitotuotteita sekä ICG:n CND Plexigel geelivahvistukset sekä Shellac-kestolakkaus.

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja olen Kiehkuran omistajaosakas. Kiinnostus kynsiharrastusta kohtaan sai minut vaihtamaan alaa ja opiskelemaan lisää harrastuksestani. Kun viimein sain liiketilaamme oman pienen studion, voin nyt toivottaa tervetulleeksi laadukkaista kynsipalveluista kiinnostuneet tutustumaan ihanaan, luonnollista kauneutta ja terveyttä edistävään hoitoon!

Ajanvaraukset ja peruutukset

Voit myös laittaa minulle tekstiviestin / WhatsApp-viestin niin otan yhteyttä.

Soita tästä 0445374785

Nettiajanvaraus


Kiehkuran kynsistudio Utunails


Uusi, luonnollisten kynsien oma kynsistudio Utunails avattu Kiehkuraan! Eroon rakennekynsistä tai kuluttavista geelilakkauksista? Ohuet, hauraat, liuskoittuvat ja katkeilevat kynnet? Pureskeletko kynsiäsi ja ihoa? Pidä huolta omien kynsiesi terveydestä ja kasvata vihdoin vahvemmat, upeat ja näyttävät kynnet! Saat käyttöösi maailman laadukkaimmat tuotteet ja välineet sekä hyvät neuvot kaupan päälle.

Shellac™-kestolakkaukset on omien luonnonkynsien hellävarainen ja kestävä lakkaus. Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka mutta antaa tukea ja vahvuutta kuin geelilakka. Kestolakkaus ei vaurioita omia kynsiä ja se on poistettavissa myös itse, ilman viilaa!

Varaa aika netissä!


Hinnasto


Tarkemmat hinnat ja tarjoukset löydät linkistä

Linkki hinnastoon

Palvelut


Hoitoaika / Lahjakortti

Tunti yksilöllistä hoitoaikaa! Osta lahjaksi tai ihan itselle, suunnitellaan hoito vasta paikan päällä.

CND Shellac™ kestolakkaus kädet

Ohut ja joustava lakkaus joka pysyy kauniina päivästä toiseen jopa kolme viikkoa! CND Shellac™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata joten ne eivät ohene eivätkä vaurioidu. Shellac lakkaus on hellä kynsillesi ja se vahvistaa kynsiä juuri sen verran että ne tuntuvat luonnollisilta mutta kestäviltä.

CND Shellac-lakkaus on mahdollista poistaa myös itse kotona, sitä ei tarvitse viilata pois. Saat ohjeet poistoon laiton yhteydessä. Uuden lakkauksen yhteydessä poisto on ilmainen! Suositeltava huoltoväli on 3 vkoa.

IBX rakennehoito

Ainutlaatuinen ja palkittu IBX rakennehoito korjaa ja vahvistaa vaurioituneita kynsiä. Suositeltava hoitomuoto erityisesti rakennekynsien ja geelien poiston jälkeen tai jos haluat kasvattaa omia kynsiäsi! Hinta sisältää kevyen manikyyrin. IBX hoito toistetaan tarpeen mukaan, hoitosuunnitelma tehdään ensimmäisen kerran yhteydessä.

Geelilakkaus varpaiden kynsille

Kestävä geelaus varpaille pysyy kauniina monta viikkoa!

Geelivahvistus kynsille

CND Plexigel / IBX Builder. Hintaan sisältyy manikyyri.

Tuote valitaan tarpeen mukaan. Kevyt geelivahvistus suojaa ja muotoilee omaa kynttä tai sillä voidaan korjata yksittäisiä taittuneita ja osittain katkenneita kynsiä. Vahvistuksella ei rakenneta kynteen pituutta. Sopii hyvin myös avuksi kynsien pureskelun lopettamiseen. Vahvistus voidaan jättää värittömäksi tai sen päälle voidaan tehdä lakkaus.

porilaisel syrämmel